Parketvloeren

Een vloer is de basis van uw interieur. Kiest u voor hout, dan kiest u voor gezelligheid en warmte die met geen enkel ander materiaal na te bootsen is. Parket biedt oneindig veel mogelijkheden; de verschillende houtsoorten, legpatronen en afwerkingsmogelijkheden maken elke parketvloer uniek. Of u nu droomt van een traditionele eiken plankenvloer, extra brede en lange planken vervaardigd uit Douglas, of een verouderde parketvloer geplaatst in visgraatverband of Hongaarse punt; bij ons vindt U zeker wat U zoekt.

ParketvloerenParketvloerenParketvloerenParketvloerenParketvloerenParketvloerenParketvloerenParketvloeren

Informatie en advies

In onze huiselijke showroom staan we u graag persoonlijk bij met uitleg en advies omtrent de verschillende keuzemogelijkheden binnen de parketwereld. We maken u wegwijs in een brede waaier aan houtsoorten, stijlen en afwerkingen om uiteindelijk samen met u de perfecte vloer te kiezen die past bij u en uw interieur.

Plaatsing en afwerking

De door u gekozen parketvloer wordt door ons op professionele wijze, met veel zorg en precisie, geplaatst en tot in de puntjes afgewerkt. Uw project wordt van het begin tot het einde door ons opgevolgd en uitgevoerd waardoor we steeds persoonlijk kunnen toezien op een vlotte en kwalitatieve uitwerking. Door onze jarenlange ervaring en de liefde voor ons vak zijn wij enkel tevreden met een perfect resultaat, namelijk een schitterend en prachtig afgewerkte parketvloer die zorgt voor een ongenaakbare sfeer en warmte bij u thuis.

Onderhoud en nazorg

Het onderhoud van een parketvloer is afhankelijk van de keuze van het hout en de afwerking. Wij begeleiden u graag met tips en advies in de keuze van de juiste producten en correcte onderhoudsmethode van uw gekozen vloer. Zo blijft het hout steeds in topconditie en kunt u levenslang genieten van uw droomparket.

Herstellen en restaureren

Naast het plaatsen van nieuwe parketvloeren staan wij met ons vakmanschap ook klaar voor het opschuren, herstellen en restaureren van bestaande houten vloeren. Samen met u verkennen we de mogelijkheden om uw oude vloer om te toveren tot een levendige en stralende vloer, waar u nog jarenlang van kunt genieten.

Wandbekleding

Vrijwel alle houtsoorten kunnen ook gebruikt worden als wandbekleding. Bekijk samen met ons de mogelijkheden om uw ruimte nog meer karakter te geven.